Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/939-0862

STEP Parafalakk 1K_MATT_Transparent 4L
STEP Parafalakk 1K_MATT_Transparent 4L
36 773 Ft

STEP Parafalakk 1K_MATT_Transparent 4L

Tartósan szép és hosszas védelmet nyújt a parafapadlónak a STEP Cork Lakk 1K. A STEP a lehető legmagasabb szintű szépség, tartósság és könnyű a karbantartása.
A STEP Cork lakk 1K kristálytiszta, átlátszó, természetesnek tűnik és kiemeli a parafa szépségét. Szinte bármilyen színséma és különböző fényes szintek közül választhat.
▪ Elérhető: # 6450 Matt átlátszó
▪ Rendelkezésre áll: # 6460 Satin Transparent
▪ Korábban Rigostep C600 és C800
▪ Kapható 1 és 4 literben
Színek: meleg és természetes színben kaphatók.
Várható szállítási idő
2024.07.18
Gyártó
Rigoverfabriek
Szállítási költség
1990 Ft-tól
36 773 Ft
Egységár: 9 193 Ft/liter
Részletek
Step TRANSPARANT - az univerzális
A sokoldalú csúcsminőségű vízbázisú parafalakk.

Önfényező (vernettend) poliuretán parafalakk, amely legalább olyan jó, mint a korábbi generáció 2 komponensű vízbázisú lakkjai.

Külön szilárdulás
Beépített szilárdulás
Az önszilárduló parafalakknál a szilárdító (keményítő) már előre be van építve a termékbe, és nem szükséges azt külön hozzáadni. A fényező erősen rá van csomózva kötőmolekulákra és a száradási folyamat alatt aktiválódik. Így jön létre az a hosszú molekulalánc, amely megegyezik a kétkomponensű parafalakkéval, egy második komponens külön hozzáadása nélkül.

Előnyök: nincs szükség káros hatású második komponensre, nincs fazék-idő és nincs hulladék.

lakkA Step Transparant a fokozottan igénybe vett nappalik, előszobák, lépcsők, irodák stb. számára lett kifejlesztve. Ez a lakkréteg nagyon világos, nem sárgul és jól súrolható.

A használatban a kiváló kopásálló-képesség és tartósság mellett a figyelemreméltóan könnyű karbantartás tartozik még a Step feltűnő tulajdonságai közé.

A Step parafalakk alkalmas az olyan puha fafajtákhoz, mint a fenyő. Színes burkolatokhoz ajánlott. Kiszerelés: 1 liter, 4liter
Adatok
Cikkszám
RIG_C8M_4
Vélemények
Hasonló termékek