Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/939-0862

RIGOSTEP BASE 0,9 L
RIGOSTEP BASE 0,9 L
7 329 Ft

RIGOSTEP BASE 0,9 L

RigoStep BASE - alapozólakk

Minden parafában van olyan tartalomanyag (tanninok) amely felülről vagy alulról kapott nedvességtől a lakkréteg elszíneződését okozhatja. Ezt fehér vagy világos színű parafa parketta lerakását követően úgy lehet megelőzni, hogy az első lakkrétegként a RigoStep BASE-t visszük fel.

Parafa termékekhez lakk RigoStep lakkozás natúr parafa esetén Színezetlen parafa padlókhoz a RigoStep kifejlesztette a RigoStep Natúr parafalakkot. Miként a fa, úgy a parafa is elszíneződik a napfény hatására. Főként a parafában található vörös színezőanyagok nagyon fényérzékenyek. Önmagában az UV sugarak elleni védelem azért nem elegendő, mert a szemmel látható fény is kifakítja a parafát.

Ezért tartalmaznak a RigoStep Natúr lakkok az UV filterek és UV védők mellett széles spektrumú abszorbereket és speciális színvédő kötőanyagokat is. Ennek a különleges formulának köszönhetően a natúr parafa kifakulása maximálisan gátolva van.

A Natúr Parafalakkot legalább három teljes rétegben kell felvinni. A rá következő (felső) lakkrétegek igény szerint maradhatnak fehérek.
Várható szállítási idő
2024.07.18
Gyártó
Rigoverfabriek
Szállítási költség
1990 Ft-tól
7 329 Ft
Adatok
Cikkszám
Base_1
Vélemények
Hasonló termékek